Residentie De Oester

+32 (0)11 55 45 25 – info@limbo.be

Duurzaam, comfortabel, centraal en toch groen wonen in een uitzonderlijk energiezuinig appartement.

Residentie 'De Oester', het nieuwste pareltje van 'Stado', biedt schitterende en luxueuze appartementen in twee “Urban Villa’s” omgeven door groen, en toch op een steenworp afstand van het centrum van Hechtel.

 • Comfortabel wonen in het groen

  Architectenteam Orens- en Van Grimbergen ontwierp twee prachtige eigentijdse “Urban Villa’s” die worden ingeplant in een royale parktuin, met behoud van vele van de bestaande waardevolle loofbomen, naar een ontwerp van landschapsarchitect Landschaap.

 • Ruime en goed georiënteerde privé terrassen

  De 19 praktisch ingedeelde appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers beschikken allemaal over een ruim privé terras, hetzij een royaal dakterras.

 • Op minder dan 500 m van het centrum van Hechtel

  Gelegen op geen 500 meter van het centrum van Hechtel, met talrijke winkels en vele andere faciliteiten, alsook vlakbij het openbaar vervoer.

 • “Urban” wonen in een eigen parktuin

  Een volledig aangelegde gemeenschappelijke en onderhoudsvriendelijke parktuin, uitgerust met een zogenaamde WADI om regenwater te bufferen en te laten infiltreren, samen met de groendaken, zorgt voor een duurzaam waterbeheer en een rustgevende woonomgeving.

 • Omdat “BEN” niet energiezuinig genoeg is

  Dankzij geothermische warmtepompen in combinatie met een ruim aantal zonnepanelen zijn de appartementen zo goed als energieneutraal en zelfs véle malen zuiniger als een “BEN” appartement.

 • Energie-efficiënte passieve koeling

  Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming en worden energie-efficiënt passief gekoeld gedurende warmere periodes. Samen met de groendaken en een zomerbypass op de ventilatiesystemen type D, wordt oververhitting tegengegaan.

 • Weldoordacht parkeren en fietsen stallen

  Elk appartement beschikt over “één fietsberging per kopkussen” in een afzonderlijke fietsberging, alsook een afzonderlijke kelderberging plus 1 of zelfs 2 autostaanplaatsen in een ruime en weldoordachte parkeerkelder.

 • Elektrische laadpalen

  De kelder wordt dusdanig ingericht dat elke bewoner zijn eigen elektrische laadpaal kan plaatsen. De installatie zal worden aangelegd conform de code van de goede praktijk, die naar alle waarschijnlijkheid in de toekomst zal worden omgezet in een wettelijke verplichting.

 • Akoestische prestaties

  Bijzondere aandacht gaat uit naar de akoestische prestaties van de appartementen, zowel op het vlak van omgevingslawaai, contact- en luchtgeluid, alsook installatielawaai.

 • Bringme ® applicaties

  Digitale brievenbussen en pakjesboxen, digitale conciërge, toegangscontrole, nummerplaatherkenning en veel meer Bringme ® applicaties.

 • Afwerking naar eigen keuze

  Degelijke afwerkingsbudgetten doch afwerking naar eigen keuze in de verschillende toonzalen aan scherpe prijzen.

0
APPARTEMENTEN
0
VANAF M² woonoppervlaktE
0
TOT M² woonoppervlakte
0
PENTHOUSES

Meer info aanvragen?

Vragen? Contacteer ons!

Contacteer ons!

Wilt u graag meer info bekomen?

Contacteer ons op het onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.